Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Parmankinkkuun käärittyä broileria ja pinaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tätä annosta kehtaa tarjoilla hienommallakin päivällisellä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 dl basilikasilppua
  • 100 g parmesaania raastettuna
  • 8 viipaletta parmankinkkua
  • oliiviöljyä
  • 200–300 g tuoretta pinaattia
  • 20 kirsikkatomaattia
  • suolaa
  • 0,5 dl pinjansiemeniä
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Leikkaa broilerin fileet sivuttain puoliksi, jos fileet ovat isoja. Mausta ne suolalla (kevyesti, sillä suolaa on myös juustossa ja kinkussa) ja pippurilla. Levitä fileiden päälle basilikasilppua ja tuoretta parmesaaniraastetta. Pyöräytä kunkin fileen ympäri tiukasti kaksi parmankinkkusiivua.

Paista fileet pinnoitetulla pannulla oliiviöljyssä ensin juustopuolelta kevyesti. Käännä ja paista sitten kypsäksi toiselta puolelta. Loppukypsennyksen voit tehdä uunissa, jos fileet ovat paksuja.

Keitä pinaatinlehtiä suolalla maustetussa vedessä noin kaksi minuuttia, kunnes ovat kauniin vihreitä ja pehmeitä. Valuta siivilässä. Lisää sekaan puolitetut tomaatit ja lorauta sekaan hieman hyvää oliiviöljyä. Kuumenna vielä kattilassa.

Paahda pinjansiemenet kauniin ruskeiksi kuivalla pannulla. Annostele lautasille pinaattia, viipaloitu broilerinfilee ja ripottele päälle pinjansiemeniä.

Lisää aiheesta:

RosmariinipestobroileriaPollo Don CorleoneItalialainen paistiSiikaa ja metsäsieni-perunapaistostaPestotäytteinen broilerinfilee ja voissa paistetut kasviksetKaritsan karetta ja paistettuja perunoita, chimichurria ja aiolia
ParmankinkkuaLiharuokaKananmunatonGluteenitonHuomenta SuomiVideoreseptitPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua
  • 08.08.202215:30
    Nopeat ja helpot

    Harri Syrjäsen prosciutto-mozzarellasalaatti

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Parmankinkku-grissinit ja pestokastike

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Parmankinkkua sinihomejuustolla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Parmankinkkua ja piparjuurijuustoa

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Surimitäytteiset parmankinkkukääryleet