Parmankinkkua sinihomejuustolla

Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka. Muutama paperinohut siivu parmankinkkua tarjoillaan salaatinlehtien, melonikuulien ja sinihomejuustomurujen kera.

Neljälle

  • ½ paprika
  • ½ selleri
  • 8 siivua parmankinkkua
  • 8 kirsikkatomaattia
  • vihreitä salaatinlehtiä
  • 40 g sinihomejuustoa
  • 1 melonilohko

Kastike

  • 1 ½ rkl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • halutessasi, 1 tl dijonsinappia
  • 5 rkl neutraalia öljyä

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita suola, pippuri ja viinietikka kulhossa ja vatkaa mukaan sinappi ja öljy.

2. Paloittele selleri ja paprika pienemmiksi paloiksi, halkaise tomaatit ja tee melonista pieniä kuulia palloraudalla, tai kuutioi meloni.

3. Asettele salaatinlehtiä, melonia, vihanneksia ja parmankinkkua kauniisti vadille, murusta sinihomejuusto päälle. Tiputtele viimeiseksi päälle kastike.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!