Parmankinkkua sinihomejuustolla
Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka. Muutama paperinohut siivu parmankinkkua tarjoillaan salaatinlehtien, melonikuulien ja sinihomejuustomurujen kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- ½ paprika
- ½ selleri
- 8 siivua parmankinkkua
- 8 kirsikkatomaattia
- vihreitä salaatinlehtiä
- 40 g sinihomejuustoa
- 1 melonilohko
Kastike
- 1 ½ rkl viinietikkaa
- 1 tl suolaa
- 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
- halutessasi, 1 tl dijonsinappia
- 5 rkl neutraalia öljyä
Valmistusohje
1. Kastike: Sekoita suola, pippuri ja viinietikka kulhossa ja vatkaa mukaan sinappi ja öljy.
2. Paloittele selleri ja paprika pienemmiksi paloiksi, halkaise tomaatit ja tee melonista pieniä kuulia palloraudalla, tai kuutioi meloni.
3. Asettele salaatinlehtiä, melonia, vihanneksia ja parmankinkkua kauniisti vadille, murusta sinihomejuusto päälle. Tiputtele viimeiseksi päälle kastike.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa