Mainos
Mainos

Parmankinkkua, parmesaanijuustoa ja pinjansiemeniä – helppoa, hyvää ja nopeaa!

Neljälle

  • 200 g parmankinkkua
  • 250 g erilaisia salaatinlehtiä
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • ½ punainen paprika

Kastike

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Koristeluun

  • 25 g pinjansiemeniä

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, mausta suolalla.

2. Suikaloi paprika. Asettele paprika, salaatti ja parmankinkku hienosti lautaselle, koristele parmesaanilastuilla ja viimeistele kastikkeella. Ripottele päälle pinjansiemeniä ennen tarjoilua.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.