Parmankinkkua ja pinjansiemeniä

Parmankinkkua, parmesaanijuustoa ja pinjansiemeniä – helppoa, hyvää ja nopeaa!

Neljälle

  • 200 g parmankinkkua
  • 250 g erilaisia salaatinlehtiä
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • ½ punainen paprika

Kastike

  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl balsamiviinietikkaa

Koristeluun

  • 25 g pinjansiemeniä

Valmistusohje

1. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, mausta suolalla.

2. Suikaloi paprika. Asettele paprika, salaatti ja parmankinkku hienosti lautaselle, koristele parmesaanilastuilla ja viimeistele kastikkeella. Ripottele päälle pinjansiemeniä ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat