Paras kastike pihville – vain neljä ainesosaa
Julkaistu
Tämä helppo kastike perustuu Kuningas Yrjö IV:n ylistämään kastikereseptiin 1800-luvulta. Neljän ainesosan kastike säilyy jääkaapissa pitkään! Resepti: Food52.
Ainekset
- 1,2 dl Worcestershire-kastiketta
- 2 rkl ketsuppia
- 2 tl vaaleaa soijakastiketta
- 1/4 tl suolaa
Valmistusohje
Pihvikastike valmistuu näin:
- Sekoita kaikki ainekset ja laita puhtaaseen ja tiiviiseen pulloon. Kastike säilyy jääkaapissa pitkään!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan