Papusalaatti

Nauti maukasta ja terveellistä papusalaattia. Koristele salaatti persiljalla ja tarjoa tapenadeleipien kanssa.

Neljälle hengelle

  • 150 g punaisia kidneypapuja
  • 150 g vihreitä neulapapuja
  • 150 g kikherneitä
  • 100 g rucolaa
  • 1 paprika
  • 10 retiisiä
  • 10 kpl artisokansydämiä
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna

Kastike

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 limetin mehu sekä raastettu kuori
  • 1-2 tl inkivääriä raastettuna
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarkista maku. Nosta isoon kulhoon pavut, herneet, huuhdeltu rucola sekä kuutioitu paprika.

Lisää kastike joukkoon, sekoita ja anna maustua 15 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa retiisit siivuiksi ja artisokansydämet neljään osaan. Nosta ne kulhoon ja pyöräytä salaattia muutaman kerran niin, että kaikki ainekset maustuvat.

Koristele persiljalla ja tarjoa tapenadeleipien kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat