Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Papusalaatti pecorinon kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4 annosta

  • 4 dl pennepastaa
  • 4 dl papuja
  • 4 dl kuutioitua pecorinojuustoa tai parmesaanijuustoa
  • 2 hienonnettua punasipulia
  • 1½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl punaviinietikkaa
  • 1 nippu lehtipersiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä.

2. Leikkaa pecorino 1 cm kuutioiksi. Irrota härkäpavut paloista. Sekoita kulhossa punasipuli, pecorino, pasta ja pavut. Sekoita oliiviöljy ja viinietikka, kaada salaatin päälle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Anna salaatin vetäytyä tunnin.

Toscanassa tätä ihanaa salaattia tarjoillaan usein lounaaksi. Pecorino on Toscanan oma juustolaji, yritä siis löytää kaupasta aitoa tavaraa. Jos et löydä, on parmesaani maukas vaihtoehto. Anna salaatin seistä tunnin ajan, jotta maut ehtivät imeytyä.

Lisää aiheesta:

Haalea simpukkapastasalaatti lohen keraPinaattia jogurtissaCouscous-kikhernesalaattiNizzan salaatti ja artisokanpohjatPastasalaatti NicoisePastaa tomaattien ja oliivien kera
PapusalaattiLisäkeruoatAlkuruoatKasvisruokaGoGreenPääruoatSalaatit

Tuoreimmat aiheesta

Papusalaatti
  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Sieni-papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Salaatit

    Punapapusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Pohjoisafrikkalainen papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Papusalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kesän paras feta-papusalaatti