Papu-pihvitortillat

Saat nopeaa ja herkullista ruokaa täyttämällä tortillat papu-pihvisekoituksella. Oivallista vaikkapa perjantaina työviikon jälkeen, kun haluat jotain hyvää käyttämättä liikaa aikaa keittiössä.

4 annosta

  • 4 tortillaleipää
  • 400 g sisäpaistia
  • 1 sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl keitettyjä kidneypapuja
  • öljyä paistamiseen
  • 1/4 tl chilipippuria
  • 1/4 tl mustapippuria
  • suolaa
  • 2 rkl Maizenaa
  • ½ dl vettä

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Lämmitä öljy paistinpannussa ja kuullota sipuli ja paprika. Viipaloi liha ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Ruskista liha toisessa pannussa. Lisää liha sipuli-paprikaseokseen.

2. Kaada joukkoon niin paljon tomaattimurskaa, että seos juuri ja juuri peittyy. Kiehauta. Sekoita Maizena veteen ja saosta kastike. Mausta lihaseos suolalla, chilillä ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon pavut.

3. Lämmitä tortillat paistinpannussa ilman rasvaa. Täytä leivät juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!