Papu-pihvitortillat
Saat nopeaa ja herkullista ruokaa täyttämällä tortillat papu-pihvisekoituksella. Oivallista vaikkapa perjantaina työviikon jälkeen, kun haluat jotain hyvää käyttämättä liikaa aikaa keittiössä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 4 tortillaleipää
- 400 g sisäpaistia
- 1 sipuli
- 1 punainen paprika
- 400 g tomaattimurskaa
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl keitettyjä kidneypapuja
- öljyä paistamiseen
- 1/4 tl chilipippuria
- 1/4 tl mustapippuria
- suolaa
- 2 rkl Maizenaa
- ½ dl vettä
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Lämmitä öljy paistinpannussa ja kuullota sipuli ja paprika. Viipaloi liha ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Ruskista liha toisessa pannussa. Lisää liha sipuli-paprikaseokseen.
2. Kaada joukkoon niin paljon tomaattimurskaa, että seos juuri ja juuri peittyy. Kiehauta. Sekoita Maizena veteen ja saosta kastike. Mausta lihaseos suolalla, chilillä ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon pavut.
3. Lämmitä tortillat paistinpannussa ilman rasvaa. Täytä leivät juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan