Paprikat salamitäytteellä
Kaikenvärisiä paprikoita voi täyttää vaikka millä – jauhelihalla, lenkkimakkaralla, sienillä, tai kuten tässä reseptissä, salamilla. Kokeile.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 paprikaa
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 150 g salamia, hienonnettuna
- 1 pieni lavakurkku, hienonnettuna
- 3 tomaattia, hienonnettuina
- juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat, poista siemenet. Esikeitä ne kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia, laita uunivuokaan ja uuniin 10 minuutiksi.
2. Paista sipuli, sekoita salamin ja vihannesten kanssa. Ota vuoka uunista.
3. Täytä paprika, ripottele päälle juustoa ja laita uuniin 15-20 minuutiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka