Paprikat salamitäytteellä

Kaikenvärisiä paprikoita voi täyttää vaikka millä – jauhelihalla, lenkkimakkaralla, sienillä, tai kuten tässä reseptissä, salamilla. Kokeile.

Neljälle

  • 4 paprikaa
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 150 g salamia, hienonnettuna
  • 1 pieni lavakurkku, hienonnettuna
  • 3 tomaattia, hienonnettuina
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat, poista siemenet. Esikeitä ne kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia, laita uunivuokaan ja uuniin 10 minuutiksi.

2. Paista sipuli, sekoita salamin ja vihannesten kanssa. Ota vuoka uunista.

3. Täytä paprika, ripottele päälle juustoa ja laita uuniin 15-20 minuutiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja