Paprikapata

Hienoa syysruokaa.

Neljälle

  • 250 g kuutioitua pekonia tai siankylkeä
  • 4 keltasipulia, lohkoina
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 tl kuminaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4 paprikaa, vapaavalintainen väri
  • 1 prk kokonaisia, kuorittuja tomaatteja, valutettuina

Valmistusohje

1. Ruskista pekonit padassa, lisää sipulit ja jatka paistamista.

2. Lisää muut ainekset ja anna padan kiehua hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia kunnes paprika on tarpeeksi pehmeää. Tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.