Paprikapata
Julkaistu
Hienoa syysruokaa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 250 g kuutioitua pekonia tai siankylkeä
- 4 keltasipulia, lohkoina
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 tl kuminaa
- suolaa ja mustapippuria
- 4 paprikaa, vapaavalintainen väri
- 1 prk kokonaisia, kuorittuja tomaatteja, valutettuina
Valmistusohje
1. Ruskista pekonit padassa, lisää sipulit ja jatka paistamista.
2. Lisää muut ainekset ja anna padan kiehua hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia kunnes paprika on tarpeeksi pehmeää. Tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa