Paprikapata

Hienoa syysruokaa.

Neljälle

  • 250 g kuutioitua pekonia tai siankylkeä
  • 4 keltasipulia, lohkoina
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 tl kuminaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4 paprikaa, vapaavalintainen väri
  • 1 prk kokonaisia, kuorittuja tomaatteja, valutettuina

Valmistusohje

1. Ruskista pekonit padassa, lisää sipulit ja jatka paistamista.

2. Lisää muut ainekset ja anna padan kiehua hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia kunnes paprika on tarpeeksi pehmeää. Tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!