Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pannacotta sitruunasokerin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 1 ½ liivatelehteä
  • 4 dl kermaa
  • 1 vaniljatanko
  • ½ dl sokeria

Sitrussokeri

  • 1 dl sokeria
  • 1 limetin kuori ja mehu
  • 1 sitruunan kuori

Koristeluun

  • hedelmiä ja marjoja

Valmistusohje

1. Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa. Kiehauta kerma vaniljatangon ja sokerin kanssa ja hauduta hiljalleen 15 minuutin ajan. Liota liivatelehdet huolellisesti kylmässä vedessä. Kun liivatelehdet ovat pehmenneet, purista niistä vesi pois ja lisää lämpimään kermaan samalla sekoittaen. Annostele annosvuokiin tai korkeisiin laseihin. Anna seisoa viileässä kunnes panna cotta on jäähtynyt, noin kolmen tunnin ajan.

2. Raasta limetin- ja sitruunankuori ja sekoita sokerin kanssa. Purista joukkoon limetin mehu ja valele panna cottan päälle.

3. Koristele hedelmillä tai marjoilla ja tarjoile heti.

Pannacotta on italiaa ja tarkoittaa pientä kermavanukasta. Tämä hieno, pehmeä jälkiruoka tarjoillaan tässä reseptissä kokonaisuutta terävöittävän sitruunasokerin kera.

Lisää aiheesta:

Sokerikuorrutettua persikkaa ja vadelmakastikettaGreippisorbettiMokkapannacottaHunajainen pannacottaRaparperihyytelö, vaniljakerma ja kandeeratut pinjansiemenetKermainen pannacotta vadelmilla
PannacottaKananmunatonGluteenitonJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Pannacotta
  • 24.05.202419:48
    Huomenta Suomi

    Ruusupannacotta

  • 14.01.201610:20
    Gluteeniton

    Timjamipannacotta

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Mustaherukkapannacotta

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vaniljapannacotta mansikoiden ja karhunvatukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Jogurttipannacotta