Pannacotta

Tämän herkun valmistamisessa tarvitaan hitunen malttia, koska vanukasmassan hyytymiseen menee muutama tunti.

Ainekset

  • 2 dl kermaa
  • 1 dl maitoa
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 liivatelehteä

Valmistusohje

Valmista vanukasmassa keittämällä kerma, maito, vajaa puolet sokerista ja vaniljasokeri.

Lisää kuumaan kermamaitoon liotetut liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen vesi pois. Sulata kattilan pohjalla hieman sokeria kunnes se on vaaleanruskeaa.

Lusikoi sulaa sokeria annosvuokiin ja anna jäähtyä. Kaada haaleaa vanukasmassaa sokerin päälle.

Nosta hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi ja kumoa hyytynyt pannacotta lautaselle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_master_chef_vip
    MasterChef Suomi

    Rakastettu MasterChef 2020 nostaa kilpailemisen uudelle tasolle sillä tällä kertaa toisistaan ottaa mittaa ruuanvalmistuksen ammattilaisia ja nyt tuomareilla onkin mahdollisuus vaatia kilpailijoilta entistä enemmän kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia. Tuomareina toimivat Tomi Björck ja Sikke Sumari sekä Kape Aihinen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja