Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paneroitua kylmäsavulohta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Välillä ruoanvalmistus ei saa kestää pitkään – silloin voit paneroida lohiviipaleita ja paistaa ne, siihen ei mene montaa minuuttia.

Neljälle

  • 4 isoa viipaletta kylmäsavulohta
  • 2 dl murustettua, tummaa ruokaleipää
  • 1 kananmuna
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl chilipippuria
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • suikaloituja vihanneksia
  • hovimestarinkastiketta

Valmistusohje

1. Murusta leipäviipaleet hienoksi käsin tai jauha ne tehosekoittimessa. Vatkaa kananmuna syvällä lautasella ja kaada jauhot toiselle lautaselle, leivänmurut kolmannelle. Sekoita leivänmuruihin chilipippuri, suola ja pippuri.

2. Paneroi lohiviipaleet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi leivänmuruissa. Laita ne leikkuulaudalle hieman jähmettymään ennen paistamista.

3. Kuumenna voita paistinpannussa ja paista lohiviipaleita keskilämmöllä. Tarjoile vihannespediltä hovimestarinkastikkeen kera.

Lisää aiheesta:

Savulohitoastit ja munakokkeliPaistettuja ahvenfileitä limeliemelläSveitsinleike tomaattikastikkeessaWieninleike herneiden keraViisipenninenTacopaneroitu kalafilee
Paistettu lohiPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu lohi
  • 04.11.202107:43
    Kala

    Kari Aihisen currylla maustettu lohikiusaus

  • 06.10.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka

  • 21.09.202114:29
    Kala

    Helppo lohivuoka – voit käyttää valmiita perunoita!

  • 24.09.202013:31
    Lohifilee

    Henri Alénin idän ihmelohi – helposti valmistuva arkiruoka

  • 13.02.202013:09
    Lohifilee

    Kari Aihisen paistettu lohi ja juurekset