Paneroidut porsaanleikkeet
Kun paneroit eli leivität kyljykset, ne säilyttävät mehevyytensä paremmin. Käytä smaa menetelmää myös broilerin reisikoipiin, mutta paista ne uunissa.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaanulkofileeleikettä
- 1 dl vehnäjauhoa
- 1 muna
- 1 dl korppujauhoa
- ½ dl parmesaaniraastetta
- 1 tl rakuunaa
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
- voita ja öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta leikkeet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Kääntele ne sitten ensin jauhossa, sitten vatkatussa munassa. Kääntele ne lopuksi seoksessa, jossa on korppujauhoon sekoitettuna parmesaaniraastetta ja kuivattua rakuunaa.
2. Paista leivitetyt leikkeet voin ja öljyn seoksessa noin 3 minuuttia puoleltaan. Tarjoile mielellään vihreiden papujen ja uunissa paistettujen, kuminalla maustettujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan