Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paneroidut porsaanleikkeet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun paneroit eli leivität kyljykset, ne säilyttävät mehevyytensä paremmin. Käytä smaa menetelmää myös broilerin reisikoipiin, mutta paista ne uunissa.

  • Ruokavalio: Laktoositon

Neljälle

  • 4 porsaanulkofileeleikettä
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 1 muna
  • 1 dl korppujauhoa
  • ½ dl parmesaaniraastetta
  • 1 tl rakuunaa
  • suolaa, pippuria, paprikajauhetta
  • voita ja öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta leikkeet suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Kääntele ne sitten ensin jauhossa, sitten vatkatussa munassa. Kääntele ne lopuksi seoksessa, jossa on korppujauhoon sekoitettuna parmesaaniraastetta ja kuivattua rakuunaa.

2. Paista leivitetyt leikkeet voin ja öljyn seoksessa noin 3 minuuttia puoleltaan. Tarjoile mielellään vihreiden papujen ja uunissa paistettujen, kuminalla maustettujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.

Lisää aiheesta:

Inkiväärileike oliiveillaJuustopaneroitu porsaanfileeSunnuntaikyljyksetSveitsinleike tomaattikastikkeessaVasikkapyytKevyt picatta tomaattikastikkeen kera
PorsaanleikeLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanleike
  • 05.10.202412:00
    Kalaruoka

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan Gordon Bleu -porsaanleike, tonnato-kastiketta ja salvia-pekoni-gnocchipastaa

  • 18.02.201300:00
    Vasikanleike

    Oskarinleike

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Salaattijuustolla täytetyt porsaanleikkeet

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Juustoleikkeet

  • 18.02.201300:00
    Perunamuusi

    Paneerattua porsaanseläkettä paistettujen vihannesten ja perunamuusin kera