Pakastettu anjoviskerma

Kokeile jotakin uutta joulupöytään.

1 annokseen

  • n. 200 g anjovisfileitä
  • 4 dl kuohukermaa
  • 1 nippu ruohosipulia
  • vastajauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Hienonna valutetut anjovisfileet.

2. Vatkaa kerma kovaksi ja lisää anjovikset sekä hienonnettu ruohosipuli. Mausta mustapippurilla ja laita yhteen tai useampaan vuokaan.

3. Laita vuoat pakkaseen. Tarjoile puoliksi sulatettuna, koristele vastahienonnetulla ruohosipulilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.