Pakastettu anjoviskerma
Kokeile jotakin uutta joulupöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
1 annokseen
- n. 200 g anjovisfileitä
- 4 dl kuohukermaa
- 1 nippu ruohosipulia
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Hienonna valutetut anjovisfileet.
2. Vatkaa kerma kovaksi ja lisää anjovikset sekä hienonnettu ruohosipuli. Mausta mustapippurilla ja laita yhteen tai useampaan vuokaan.
3. Laita vuoat pakkaseen. Tarjoile puoliksi sulatettuna, koristele vastahienonnetulla ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa