Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistetut riekonrinnat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Riekonrintojen laitto vaatii huolellisuutta. Ne paistetaan varovasti voissa ja sitten jälkipaistetaan uunissa. Ole tarkkana aikojen kanssa! Liha tarjoillaan punaisenrosana.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton

Neljälle

  • 8 luutonta riekonrintaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen
  • 2 tl kiinalaista soijaa

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 100 asteeseen. Mausta riekonrinnat suolalla ja pippurilla. Paista niitä voissa pannulla keskilämmöllä, niin että niihin tulee paistopinta.

2. Nosta riekonrinnat voideltuun uunivuokaan ja pane ne jälkipaistumaan uunin keskitasolle noin 10 minuutiksi. Rintalihojen sisälämpötilan pitää olla 65 astetta.

3. Sivele rinnat soijalla juuri ennen kuin ne ovat kypsiä. Anna lihojen vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Lisää aiheesta:

Hoisin ankanrintaaPaistettu kalkkunanrintaUunipaistiPekoniin käärityt kanavartaatRaakaperunaohukaiset pekonin keraGrillatut sianluut ja hasselbackalaiset
RiistaKevytKananmunatonKeventäjätPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Riista
  • 20.10.201707:00
    Huomenta Suomi

    Hirvipaisti, paahdettua juuriselleriä ja suppilovahveroita

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Täytetyt kyyhkyset

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Fasaani bataatin ja banaanin kanssa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Paistettua fasaaninrintaa punakaalin kera

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Grillattua fasaaninrintaa aprikoosichutneyn kera