Mainos
Mainos

Valitse kiinteä perunalajike, äläkä paista liikaa kerralla.

Neljälle

  • 1 kg perunoita, kiinteää lajiketta
  • 1 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi, anna jäähtyä ja paloittele tasaiseksi paloiksi, ei liian isoiksi.

2. Ruskista voita, margariinia tai öljyä paistinpannussa. Laita perunoita (ei liikaa kerralla) pannuun ja paista kullanruskeiksi. Kääntele varoen, jotteivät ne rikkoonnu.

3. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla, ripottele mielellään hieman hienonnettua persiljaa koristeeksi.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.