Paistetut banaanit mantelilastuilla hunajassa
Yksinkertaisimmat asiat ovat usein maukkaimpia! Ihana arkijälkiruoka banaaneilla, jotka peitetään hunajalla, voilla ja appelsiinilla. Tarjoile kuumina tai haaleina jäätelön kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle-kahdeksalle
- 4-5 banaania
- 2 rkl voita
- 4 rkl hunajaa
- ½ appelsiinin mehu
- 1 pss mantelilastuja
- vaniljajäätelö
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit, halkaise ne pituussuuntaan ja laita uunivadille.
2. Sulata margariini ja hunaja kattilassa, kääntele mukaan mantelit ja kuumenna.
3. Purista appelsiinimehu banaaneille ja levitä manteliseos päälle.
4. Laita uuniin n. 20 minuutiksi. Tarjoile kuumana jäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje