Paistetut banaanit mantelilastuilla hunajassa

Yksinkertaisimmat asiat ovat usein maukkaimpia! Ihana arkijälkiruoka banaaneilla, jotka peitetään hunajalla, voilla ja appelsiinilla. Tarjoile kuumina tai haaleina jäätelön kera.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 4-5 banaania
  • 2 rkl voita
  • 4 rkl hunajaa
  • ½ appelsiinin mehu
  • 1 pss mantelilastuja
  • vaniljajäätelö

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori banaanit, halkaise ne pituussuuntaan ja laita uunivadille.

2. Sulata margariini ja hunaja kattilassa, kääntele mukaan mantelit ja kuumenna.

3. Purista appelsiinimehu banaaneille ja levitä manteliseos päälle.

4. Laita uuniin n. 20 minuutiksi. Tarjoile kuumana jäätelön kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.