Paistetut ahvenfileet

Jos leikkaat fileen selkäruodon molemmin puolin viillot, kaikki ruodot on helppo poimia pois samalla kertaa ja saat täysin ruodottoman fileen.

Neljälle

  • 500 g ahvenfileitä
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1 dl sihdattuja korppujauhoja
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

1. Kaada jauhot syvälle lautaselle, vatkaa muna toisella lautasella ja sekoita korppujauhot, suola ja pippuri kolmannella lautasella.

2. Kasta kalafileet ensin jauhoihin, sitten munaan ja viimeiseksi korppujauhoihin. Laita ne kuivumaan leikkuulaudalle.

3. Kuumenna voita paistinpannussa. Paista fileet kullanruskeiksi molemmin puolin, n. 3 minuuttia per puoli.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja