Paistettuja portobellosieniä, timjamia ja parmesaania
Julkaistu
Resepti: Tina Nordström (Täydellinen päivä 22.5.2008)
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- portobellosieniä (tai muita sieniä)
- voita ja öljyä paistamiseen
- 2 kuorittua valkosipulinkynttä
- 1 tl kuivattua timjamia
- suolaa ja pippuria
- 2 karkeaksi hienonnettua sipulia
- 0,5 rkl balsamiviinietikkaa
- tuoretta parmesaania (muuta määrää maun mukaan)
- 85 g hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Leikkaa sienet kahteen osaan ja hienonna valkosipulinkynnet.
Paista sieniä, valkosipulia ja timjamia paistinpannulla muutamin minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan sipuli ja paista muutama minuutti lisää. Lisää balsamiviinietikka ja ota pois lämmöltä.
Ripottele päälle tilliä ja parmesaania. Mausta lopuksi mustapippurilla pyöräyttämällä pippurimyllyä muutaman kerran. Kaada lautaselle ja tarjoa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka