Mainos
Mainos

Paistettuja portobellosieniä, timjamia ja parmesaania

Resepti: Tina Nordström (Täydellinen päivä 22.5.2008)

4 annosta

  • portobellosieniä (tai muita sieniä)
  • voita ja öljyä paistamiseen
  • 2 kuorittua valkosipulinkynttä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • suolaa ja pippuria
  • 2 karkeaksi hienonnettua sipulia
  • 0,5 rkl balsamiviinietikkaa
  • tuoretta parmesaania (muuta määrää maun mukaan)
  • 85 g hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Leikkaa sienet kahteen osaan ja hienonna valkosipulinkynnet.

Paista sieniä, valkosipulia ja timjamia paistinpannulla muutamin minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita mukaan sipuli ja paista muutama minuutti lisää. Lisää balsamiviinietikka ja ota pois lämmöltä.

Ripottele päälle tilliä ja parmesaania. Mausta lopuksi mustapippurilla pyöräyttämällä pippurimyllyä muutaman kerran. Kaada lautaselle ja tarjoa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.