Paistettuja ahvenfileitä kantarellien kera
Tyylikäs ja herkullinen kalaruoka maistuu paremmillekin vieraille.
Kahdelle
- 4 ahvenfileetä
- vehnäjauhoja
- suolaa ja hieman pippuria
- 100 g voita
- noin 150 g kantarelleja
- hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paista kantarellit voissa ja pidä ne lämpiminä. Sulata 50-75 g voita, jonka myöhemmin kaadat kantarelleille.
2. Mausta kalafileet ja kääntele ne jauhoissa. Paista voissa miedolla lämmöllä. Laita ne lautaselle kantarellien kera, kaada voisula päälle. Ripottele koristeeksi ruohosipulia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit