Mainos
Mainos

Paistettuja ahvenfileitä kantarellien kera

Tyylikäs ja herkullinen kalaruoka maistuu paremmillekin vieraille.

Kahdelle

  • 4 ahvenfileetä
  • vehnäjauhoja
  • suolaa ja hieman pippuria
  • 100 g voita
  • noin 150 g kantarelleja
  • hienonnettua ruohosipulia

Valmistusohje

1. Paista kantarellit voissa ja pidä ne lämpiminä. Sulata 50-75 g voita, jonka myöhemmin kaadat kantarelleille.

2. Mausta kalafileet ja kääntele ne jauhoissa. Paista voissa miedolla lämmöllä. Laita ne lautaselle kantarellien kera, kaada voisula päälle. Ripottele koristeeksi ruohosipulia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.