Paistettua salviaa ja anjovista

4 hengelle

  • neitsytoliiviöljyä uppopaistamiseen
  • 12 anjovisfilettä
  • 24 suurta salvianlehteä
  • 1 muna
  • jauhoja leivittämiseen
  • suolaa

Valmistusohje

- Kuumenna öljy kattilassa.

- Tee kahdesta salvianlehdestä ja yhdestä anjovisfileestä ”voileipä”.

- Dippaa täytetyt salvianlehdet munassa ja leivitä jauhoissa.

- Upota täytetyt lehdet varovasti kuumaan öljyyn ja anna paistua, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

- Nosta lehdet talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva imeytyy siihen.

- Ripottele kuumille lehdille suolaa.

- Tarjoile välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!