Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettua punakampelaa ”Belle Meunière”

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Alkuperäisreseptissä käytetään kokonaisia punakampeloita, mutta voit tietysti käyttää myös fileitä. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 4 nyljettyä, kokonaista punakampelaa
  • suolaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 50 g voita

Tarjoiluun

  • 2 tomaattia
  • 1 sitruuna
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta kalat suolalla, kääntele vehnäjauhoissa ja ruskista paistinpannulla hiljalleen nahkapuoli alaspäin. Käännä ja ruskista toiselta puolelta. Laita kalat voideltuun, uuninkestävään vuokaan.

2. Viipaloi tomaatit 6 viipaleeksi. Kuori sitruuna veitsellä ja viipaloi. Paista herkkusienet voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Jaa tomaattiviipaleet, sitruunaviipaleet ja herkkusienet kalojen päälle.

3. Paista kaloja uunissa n. 4 minuuttia. Kuumenna samalla paistinpannu ja ruskista 50 g voita niin että rasva kuohuu. Ripottele valmiiden kalojen päälle persiljaa ja kaada päälle kuohuva, ruskistettu voi.

Lisää aiheesta:

Kuhaa paistetun tomaatin ja herkkusienten keraLohileike purjon keraMerimiespihvit naudan sisäpaististaLohi ja vihreä voikastikeKampelaa herkkusieni-yrttikastikkeen keraUunilohi yrttikastikkeessa
Paistettu kalaKananmunatonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala
  • 23.5.15:15
    Kala

    Sammaltöyrääntuvan villit haukilastut

  • 28.09.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti

  • 17.08.202412:00
    Tortillat

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 03.09.202112:37
    Perunagratiini

    Iisi kalalaatikko – helppo ja nopea kalaruoka

  • 06.02.202012:37
    Kalamureke

    Haukimurekepihvit