Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettua pekonia juureskakun kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukkaat juuressuikaleet rapeana, kullanruskeaksi paistettuna kakkuna, rapeaksi paistettua pekonia ja puolukoita; erittäin maistuvaa varsinkin perunaohukaisten ystävälle.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 600 g pekonia viipaleina
  • 2 porkkanaa
  • 150 g juuriselleriä
  • 4 perunaa
  • 2-3 rkl voita
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja huuhdo porkkana, selleri ja perunat. Suikaloi kaikki juurekset.

2. Sulata voi paistinpannussa. Laita juuressuikaleet pannuun, levitä ne koko pannulle ja painele litteäksi paistinlastalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista keskilämmöllä kunnes juureskakku on pohjasta kauniin värinen.

3. Käännä kakku lautasen avulla. Paista rapeaksi ja läpikypsäksi. Paista pekoni rapeaksi ja tarjoile juureskakun kera.

Lisää aiheesta:

Perunakakut salaatin keraBerniläinen röstiPersiljapihvit juuressoseen kanssaPariloitua kinkkua ja kermassa haudutettua sipuliaOmenapossuLampaanpaistiviipaleet vihannessoseessa
röstiVälipalatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

rösti
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Pommes Macaire

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Paistettua pekonia juureskakun kera

  • 25.09.201307:30
    Sienet

    Paahtopaistia, suppilovahveroita ja perunaröstiä