17.6.2013
Kuha
- 600-700 g kuhafileetä
- öljyä
- voita
- suolaa
Puikulagnocchi
- 500 g puikulaperunoita
- 3 keltuaista
- 60 g perunajauhoja
- 50 g voita
- 1 rkl tillipyreetä
- suolaa
Villiyrttisalaatti
- 10 kuusenkerkkää
- 20 nokkosen lehteä
- 10 voikukan lehteä
- 10 haproa
- 5 ruusun terälehteä
Valmistusohje
Kuha:
Paista öljyssä kuumalla pannulla kuhat nahkapuoli pannua vasten. Lisää voi ja anna kalan nahan ruskistua kullankeltaiseksi. Käännä kuha ja valele pannulta voi-öljyseosta kuhafileitä.
Puikulagnocchi:
Kuori ja keitä puikulat ja soseuta. Lisää keltuainen, jauhot, voi, tilli ja suola. Pyörittele massasta pieniä palloja tai tee massasta tanko ja leikkaa pieniä 3 cm pitkiä tankoja. Keitä suolaliemessä 2-3 minuuttia niin, että gnocchit nousee pintaan. Paista pannulla voissa ennen tarjoilua.
Villiyrttisalaatti:
Ryöppää voikukat ja friteeraa nokkoset. Sekoita kevyesti kaikki ainekset sekaisin. Mausta suolalla ja tilkalla oliiviöljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.