Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistettua lohta pekaanipähkinäpaneerauksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vaihda korppujauhot pähkinöihin, niin saat herkullisen, erilaisen paneerauksen. Tämä lohi maistuu hyvältä salaatin kera, johon laitat esimerkiksi okraa ja maissia.

Neljälle

  • 4 palaa lohifileetä
  • 2 tl liquid smokea
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl pekaanipähkinöitä
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

1. Penslaa lohipalat liquid smokella, mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kaada vehnäjauhot syvälle lautaselle, vatkaa muna toisella lautasella. Hienonna pähkinät ja laita ne kolmannelle lautaselle. Kasta kalapalat ensin jauhoihin, sitten kananmunaan ja lopuksi pähkinärouheeseen. Laita leikkuulaudalle kuivumaan ennen paistamista.

3. Paista kalapalat varovaisesti voissa keskilämmöllä, sisälämpötilan tulee olla 60 astetta.

Lisää aiheesta:

Lohta tillikastikkeellaPaistettua punakampelaa ”Belle Meunière”Kevyesti graavatut lohimedaljongitBBQ-lohi perunamuusillaKalavuoatUunilohi yrttikastikkeessa
Paistettu lohiPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu lohi
  • 04.11.202107:43
    Kala

    Kari Aihisen currylla maustettu lohikiusaus

  • 06.10.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka

  • 21.09.202114:29
    Kala

    Helppo lohivuoka – voit käyttää valmiita perunoita!

  • 24.09.202013:31
    Lohifilee

    Henri Alénin idän ihmelohi – helposti valmistuva arkiruoka

  • 13.02.202013:09
    Lohifilee

    Kari Aihisen paistettu lohi ja juurekset