Harri Syrjänen ja ahventa aasialaisittain 16:14

Paistettua ahventa Harri Syrjäsen tapaan

14.4.2014. Tämän viikon vierailevana kokkina hurmaa Harri Syrjänen!

Ainekset

  • 8 kpl ahven filettä
  • 12 kpl uutta perunaa
  • 1 kpl pak choita
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 kpl luumutomaattia
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 ruukku thai-basilikaa

Valmistusohje

Poista ahvenfileistä ruodot. Paista tulikuumalla pannulla kala melkein kypsäksi.

Keitä uudet perunat kypsiksi ja halkaise.

Pilko pak choi ja freesaa kevyesti öljyssä mausta suolalla ja valkopippurilla

”Asian” Sauce antiboise:

Kalttaa tomaatit ja poista siemenet. Kuutioi tomaatin liha. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää siemenet ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää lopuksi tomaatti kuutiot ja hakatut yrtit.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!