14.4.2014. Tämän viikon vierailevana kokkina hurmaa Harri Syrjänen!
Ainekset
- 8 kpl ahven filettä
- 12 kpl uutta perunaa
- 1 kpl pak choita
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl korianterin siemeniä
- ½ sitruunan mehu
- 2 kpl luumutomaattia
- 1 ruukku korianteria
- 1 ruukku thai-basilikaa
Valmistusohje
Poista ahvenfileistä ruodot. Paista tulikuumalla pannulla kala melkein kypsäksi.
Keitä uudet perunat kypsiksi ja halkaise.
Pilko pak choi ja freesaa kevyesti öljyssä mausta suolalla ja valkopippurilla
”Asian” Sauce antiboise:
Kalttaa tomaatit ja poista siemenet. Kuutioi tomaatin liha. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää siemenet ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää lopuksi tomaatti kuutiot ja hakatut yrtit.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka