14.4.2014. Tämän viikon vierailevana kokkina hurmaa Harri Syrjänen!
Ainekset
- 8 kpl ahven filettä
- 12 kpl uutta perunaa
- 1 kpl pak choita
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl korianterin siemeniä
- ½ sitruunan mehu
- 2 kpl luumutomaattia
- 1 ruukku korianteria
- 1 ruukku thai-basilikaa
Valmistusohje
Poista ahvenfileistä ruodot. Paista tulikuumalla pannulla kala melkein kypsäksi.
Keitä uudet perunat kypsiksi ja halkaise.
Pilko pak choi ja freesaa kevyesti öljyssä mausta suolalla ja valkopippurilla
”Asian” Sauce antiboise:
Kalttaa tomaatit ja poista siemenet. Kuutioi tomaatin liha. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää siemenet ja sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää lopuksi tomaatti kuutiot ja hakatut yrtit.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa