Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paholaisen munat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos haluat muunnella makua, lisää ½ tl chilikastiketta tai 1 rkl hienonnettua lehtiselleriä. Tai vaihda sinappi ½ tl currya.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset (1-2 hengelle)

  • 2 kananmunaa
  • 2 tl kermaviiliä
  • 1 tl majoneesia
  • ½ tl sinappia
  • suolaa
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Laita munat varovaisesti kattilaan, peitä kylmällä vedellä ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpöä heti kun vesi alkaa kiehua, laita päälle kansi ja keitä 3 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna munien jatkaa kypsymistä kuumassa vedessä kannen alla 15 minuuttia.

2. Kaada vesi pois kun munat ovat valmiita. Peitä munat hetkeksi kylmällä vedellä. Kuori munat ja halkaise ne pituussuuntaan. Ota varoen keltuaiset pois ja laita ne kulhoon. Muusaa keltuaiset kunnolla haarukan avulla.

3. Sekoita keltuaisiin kermaviili, majoneesi, sinappi ja suola. Täytä munanvalkuaiset keltuaisseoksella, täytettä on enemmän kuin arvaatkaan. Ripottele päälle paprikajauhetta. Tarjoile munat heti jos haluat, ne voi myös tarjoilla kylminä.

Lisää aiheesta:

Kananmunat FlorentineMunat riisipedillä ja currykastikeKala-simpukkagratiiniLammasta tillikastikkeessaNokkoskeitto uppomunien kanssaLipeäkala valkokastikkeen, hernepyreen ja sinapin kera
Täytetyt munanpuolikkaatGluteenitonKasvisruokaAlkuruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt munanpuolikkaat
  • 30.05.201407:53
    Päivän resepti

    Täytetyt munanpuolikkaat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Paholaisen munat

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Munanpuolikkaat katkaravuilla

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kaviaarimunat

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Munat riisipedillä ja currykastike