Päärynäsorbetti kiivillä

Muhkean päivällisen jälkeen tämä raikas jälkiruoka sopii mainiosti.

Neljälle

  • 1 iso prk päärynänpuolikkaita sokeriliemessä, n. 800 g
  • puristettua limemehua
  • 1-2 kiiviä, viipaleina
  • 1 pkt vohvelisikareita

Valmistusohje

1. Siivilöi päärynäpurkin liemi, säästä se.

2. Soseuta päärynät, mausta limellä ja liemellä. Laita sose pakkaseen.

3. Ota sose pakastimesta muutaman kerran ja vatkaa ilmavaksi. Laita puoliksi jäätynyt massa laseihin, tarjoile kiivin ja vohvelien kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!