Mainos
Mainos

Kuumat, kauniin väriset päärynät kruunataan sinihomejuustolla ja hasselpähkinällä.

Ainekset

  • 2–3 tuoretta päärynää
  • 50 g sinihomejuustoa
  • 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
  • nokare voita
  • vihreää salaattia
  • Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta

Valmistusohje

Pese päärynät, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri.

Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät.

Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. Valuta salaatille Rajamäen valkoista Balsamicokastiketta ja tarjoile.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.