Päärynäsalaatti sinihomejuustolla
Julkaistu
Kuumat, kauniin väriset päärynät kruunataan sinihomejuustolla ja hasselpähkinällä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 2–3 tuoretta päärynää
- 50 g sinihomejuustoa
- 1 dl paahdettuja hasselpähkinöitä
- nokare voita
- vihreää salaattia
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Pese päärynät, poista siemenet ja leikkaa lohkoiksi. Sulata voi kuumalla paistinpannulla ja paista päärynälohkoihin kaunis väri.
Revi salaatti haarukkapaloiksi ja laita kulhoon tai vadille. Nostele päälle päärynät.
Ripottele päälle sinihomejuustomurut ja hasselpähkinät. Valuta salaatille Rajamäen valkoista Balsamicokastiketta ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka