Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paahtopaisti sipulien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paahtopaisti on parasta, kun se on punaista sisältä. Paistia voi tarjoilla lämpimänä ja kylmänä, kenties uunitomaattien ja perunagratiinin kanssa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Kuudelle

  • 1,3 kg luutonta paahtopaistia
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta
  • 10-15 pikkusipulia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta liha hyvin kauttaaltaan suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Laita liha uunivuokaan ja paina siihen paistomittari. Paista uunin keskitasolla 20 minuuttia. Laske sitten lämpö 175 asteeseen.

2. Kuori pikkusipulit. Helpoimmin se käy, jos laita sipulit ensin pariksi minuutiksi kiehuvaan veteen ja sitten huuhtelet ne kylmällä vedellä. Laita ne vuokaan lihan ympärille, kun se on ollut uunissa puoli tuntia.

3. Kun paistomittari näyttää 60-62 astetta, ota paisti uunista ja anna sen levätä folioon käärittynä 15 minuuttia ennen viipalointia. Ota sipulit uunista, kun ne ovat ruskistuneet kauniisti.

Lisää aiheesta:

Kokonaisena paistettua etuselkääUunipaistiLampaanpaistia juustokuminan ja bataatin keraKokonaisena paistettu häränfileeKokonaisena paistettua entrecôtea vihreiden papujen keraPihvi lohkoperunoiden kera
PaahtopaistiKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Paahtopaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Täytetyt paahtopaistikääröt

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Paahtopaistia ja perunasalaattia

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Paistia, Yorkshirevanukasta ja keitettyjä vihanneksia

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Hirven paahtopaisti ja yrttimajoneesi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paahtopaisti ranskalaisten valkosipuliperunoiden kera