Julkaistu
Paista iso ihana paahtopaisti- siitä riittää monelle ja moneksi! Viimeinen pala saattaa riittää vaikka luksuspyttipannuun.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 1,2 kg paahtopaisti
- suolaa ja mustapippuria
- paprikajauhetta
Lisäksi
- pikkelsiä
- uunitomaatteja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihaan mausteet. Aseta liha uunivuokaan ja paina siihen paistomittari. Paista uunin keskitasolla, kunnes mittari näyttää 60-62 astetta. Silloin lihan sisus on vielä rosa.
2. Anna lihan tasaantua 15-20 minuuttia ennen viipalointia. Tarjoillaan lämpimänä tai kylmänä pikkelsin ja ehkä perunagratiinin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.