Paahtopaisti pikkelsin kanssa
Julkaistu
Paista iso ihana paahtopaisti- siitä riittää monelle ja moneksi! Viimeinen pala saattaa riittää vaikka luksuspyttipannuun.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 1,2 kg paahtopaisti
- suolaa ja mustapippuria
- paprikajauhetta
Lisäksi
- pikkelsiä
- uunitomaatteja
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihaan mausteet. Aseta liha uunivuokaan ja paina siihen paistomittari. Paista uunin keskitasolla, kunnes mittari näyttää 60-62 astetta. Silloin lihan sisus on vielä rosa.
2. Anna lihan tasaantua 15-20 minuuttia ennen viipalointia. Tarjoillaan lämpimänä tai kylmänä pikkelsin ja ehkä perunagratiinin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia