Paahtopaisti pikkelsin kanssa

Paista iso ihana paahtopaisti- siitä riittää monelle ja moneksi! Viimeinen pala saattaa riittää vaikka luksuspyttipannuun.

Kuudelle

  • 1,2 kg paahtopaisti
  • suolaa ja mustapippuria
  • paprikajauhetta

Lisäksi

  • pikkelsiä
  • uunitomaatteja

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero lihaan mausteet. Aseta liha uunivuokaan ja paina siihen paistomittari. Paista uunin keskitasolla, kunnes mittari näyttää 60-62 astetta. Silloin lihan sisus on vielä rosa.

2. Anna lihan tasaantua 15-20 minuuttia ennen viipalointia. Tarjoillaan lämpimänä tai kylmänä pikkelsin ja ehkä perunagratiinin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!