Paahdettua ankanrintaa ja mausteista couscousia
Metsästysaika on parhaimmillaan. Kokeile Oula Hännisen helppoa reseptiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 2 ankanrintaa
- suolaa
- mustapippuria
Kasviscouscous
- 2 dl couscousia
- 2 dl kanalientä
- 0,5 dl oljyä
- 1 kurkku kuutiotuna
- 2 tomaattia kuutiona
- 1 punasipuli kuutiona
- 1 valkosipulin kynsi hienonnetttuna
- voita
- ruohosipulia
Valmistusohje
Siisti fileet kalvoista ja ylimääräisestä rasvasta. Viillä nahkaan ristikuvio. Mausta fileet lihapuolelta suolalla ja mustapippurilla. Laita fileet kylmälle pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista nahka kullanruskeaksi ja rapeaksi, paista hetki myös toiselta puolelta. Loppukypsennä fileet 185-asteisessa uunissa 4-6 min. Anna lihan vetäytyä paiston jälkeen folion alla noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Kiehauta kanaliemi ja öljy. Lisää couscous ja hienonnettu valkosipuli. Hauduta kypsäksi. Lisää kuutioidut kasvikset ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti