Oskarin nopea vasikanfilee
Tämä luksusruokalaji valmistuu helposti valmiin bearnaisekastikkeen ja pakastettujen hummerinkynsien avulla. Ruoka sopii mainiosti uuteen vuoteen.
Neljälle
- 600 g vasikanfileetä
- suolaa ja valkopippuria
- vehnäjauhoja
- 8 parsatankoa
- 8 hummerin sakset
- 4 viipaletta mustaa tryffeliä
- 4 dl pakastettua bearnaisekastiketta
- 8 perunaa
Valmistusohje
1. Aloita perunoista. Kuori ja kuutioi perunat ja paista kullanruskeaksi paistinpannussa, n. 15 minuuttia. Pidä perunat lämpiminä tarjoiluun asti.
2. Leikkaa vasikanfilee 4 palaan ja nuiji ne n. 2 cm paksuisiksi. Suolaa ja pippuroi joka puolelta ja kääntele jauhoissa. Paista kauniin ruskeiksi. Lämmitä bearnaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä parsat.
3. Asettele vasikanfileet lämpimille lautasille. Aseta jokaisen fileen päälle kaksi parsaa ja kaada joka annoksen päälle ¼ dl bearnaisekastiketta. Asettele hummerin sakset ja tryffeli päälle ja tarjoile heti. Paistetut perunat tarjoilet erillisestä kulhosta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan