Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Oskarin nopea vasikanfilee

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä luksusruokalaji valmistuu helposti valmiin bearnaisekastikkeen ja pakastettujen hummerinkynsien avulla. Ruoka sopii mainiosti uuteen vuoteen.

Neljälle

  • 600 g vasikanfileetä
  • suolaa ja valkopippuria
  • vehnäjauhoja
  • 8 parsatankoa
  • 8 hummerin sakset
  • 4 viipaletta mustaa tryffeliä
  • 4 dl pakastettua bearnaisekastiketta
  • 8 perunaa

Valmistusohje

1. Aloita perunoista. Kuori ja kuutioi perunat ja paista kullanruskeaksi paistinpannussa, n. 15 minuuttia. Pidä perunat lämpiminä tarjoiluun asti.

2. Leikkaa vasikanfilee 4 palaan ja nuiji ne n. 2 cm paksuisiksi. Suolaa ja pippuroi joka puolelta ja kääntele jauhoissa. Paista kauniin ruskeiksi. Lämmitä bearnaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä parsat.

3. Asettele vasikanfileet lämpimille lautasille. Aseta jokaisen fileen päälle kaksi parsaa ja kaada joka annoksen päälle ¼ dl bearnaisekastiketta. Asettele hummerin sakset ja tryffeli päälle ja tarjoile heti. Paistetut perunat tarjoilet erillisestä kulhosta.

Lisää aiheesta:

Ankanmaksalla ja tryffelillä täytetyt kanafileetSpagetti carbonara vihannesten ja keltuaisen keraMerimiespihvit naudan sisäpaististaSaltimbocca alla Romana vasikastaGremolata-vasikanfileePorsaan ulkofilee pastan ja vihannesten kera
VasikanleikeLiharuokaPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Vasikanleike
  • 27.01.202012:40
    Wieninleike

    Wieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaan

  • 18.02.201300:00
    Porsaanleike

    Oskarinleike

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leike Milanese

  • 18.02.201300:00
    Porsaanlihapata

    Ruotsalainen lihapannu

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Vasikan fileet