Oskarin nopea vasikanfilee

Tämä luksusruokalaji valmistuu helposti valmiin bearnaisekastikkeen ja pakastettujen hummerinkynsien avulla. Ruoka sopii mainiosti uuteen vuoteen.

Neljälle

  • 600 g vasikanfileetä
  • suolaa ja valkopippuria
  • vehnäjauhoja
  • 8 parsatankoa
  • 8 hummerin sakset
  • 4 viipaletta mustaa tryffeliä
  • 4 dl pakastettua bearnaisekastiketta
  • 8 perunaa

Valmistusohje

1. Aloita perunoista. Kuori ja kuutioi perunat ja paista kullanruskeaksi paistinpannussa, n. 15 minuuttia. Pidä perunat lämpiminä tarjoiluun asti.

2. Leikkaa vasikanfilee 4 palaan ja nuiji ne n. 2 cm paksuisiksi. Suolaa ja pippuroi joka puolelta ja kääntele jauhoissa. Paista kauniin ruskeiksi. Lämmitä bearnaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä parsat.

3. Asettele vasikanfileet lämpimille lautasille. Aseta jokaisen fileen päälle kaksi parsaa ja kaada joka annoksen päälle ¼ dl bearnaisekastiketta. Asettele hummerin sakset ja tryffeli päälle ja tarjoile heti. Paistetut perunat tarjoilet erillisestä kulhosta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!