Oskarin nopea vasikanfilee

Tämä luksusruokalaji valmistuu helposti valmiin bearnaisekastikkeen ja pakastettujen hummerinkynsien avulla. Ruoka sopii mainiosti uuteen vuoteen.

Neljälle

  • 600 g vasikanfileetä
  • suolaa ja valkopippuria
  • vehnäjauhoja
  • 8 parsatankoa
  • 8 hummerin sakset
  • 4 viipaletta mustaa tryffeliä
  • 4 dl pakastettua bearnaisekastiketta
  • 8 perunaa

Valmistusohje

1. Aloita perunoista. Kuori ja kuutioi perunat ja paista kullanruskeaksi paistinpannussa, n. 15 minuuttia. Pidä perunat lämpiminä tarjoiluun asti.

2. Leikkaa vasikanfilee 4 palaan ja nuiji ne n. 2 cm paksuisiksi. Suolaa ja pippuroi joka puolelta ja kääntele jauhoissa. Paista kauniin ruskeiksi. Lämmitä bearnaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä parsat.

3. Asettele vasikanfileet lämpimille lautasille. Aseta jokaisen fileen päälle kaksi parsaa ja kaada joka annoksen päälle ¼ dl bearnaisekastiketta. Asettele hummerin sakset ja tryffeli päälle ja tarjoile heti. Paistetut perunat tarjoilet erillisestä kulhosta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja