Omenapurilaiset bresaolalla ja melonilla

Bresaola on ilmakuivattua häränlihaa. Voit myös käyttää savukinkkua tai parmankinkkua.

Neljälle

  • 4 paksua omenaviipaletta
  • 8 viipaletta bresaolaa
  • 1 pieni meloni
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 pkt suikaloitua pekonia
  • 1 rasia vihanneskrassia
  • suikaloituja retiisejä, koristeluun

Valmistusohje

1. Paista pekoni rapeaksi ja valuta. Kääntele omenaviipaleet nopeasti pannulla. Tee melonista pieniä kuulia tai kuutioita.

2. Sekoita ranskankerma ja puolet hienonnetusta vihanneskrassista, puolet pekonista ja hieman hienonnettua melonia.

3. Laita kaksi bresaolaviipaletta nyyteiksi jokaiselle omenaviipaleelle. Laita päälle nokare täytettä ja koristele melonilla, pekonilla, krassilla ja retiiseillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.