Omena ja sianliha viihtyvät hyvin yhdessä. Tarjoile mielellään kyljysten kera uuniperunoita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 siankyljystä
- suolaa ja pippuria
Päällys
- 4 paksua omenaviipaletta
- 2 tl currya
- 1 purkki herkkusienimuhennosta
- 2 rkl kermaa
- 1 dl juustoraastetta
- paprikajauhetta
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja laita grillivastukset päälle. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan voissa pannulla.
2. Paista omenaviipaleet lähes pehmeiksi voissa ja ripota päälle vähän currya. Nosta viipaleet kyljysten päälle.
3. Sekoita sienimuhennos kermatilkkaan ja jaa se kyljyksille. Ripota päälle juustoraastetta ja puuteroi paprikajauheella. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.