Omenakyljykset

Omena ja sianliha viihtyvät hyvin yhdessä. Tarjoile mielellään kyljysten kera uuniperunoita.

Neljälle

  • 4 siankyljystä
  • suolaa ja pippuria

Päällys

  • 4 paksua omenaviipaletta
  • 2 tl currya
  • 1 purkki herkkusienimuhennosta
  • 2 rkl kermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • paprikajauhetta
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja laita grillivastukset päälle. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan voissa pannulla.

2. Paista omenaviipaleet lähes pehmeiksi voissa ja ripota päälle vähän currya. Nosta viipaleet kyljysten päälle.

3. Sekoita sienimuhennos kermatilkkaan ja jaa se kyljyksille. Ripota päälle juustoraastetta ja puuteroi paprikajauheella. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja