Tee pullataikina: Sekoita isossa kulhossa kädenlämpöinen vesi, hiiva, intiaanisokeri, suola ja kardemumma. Lisää jauhoja vähän kerrallaan ja vatkaa taikinaa napakasti. Kun taikinasta tulee liian jäykkää vatkattavaksi, jatka vaivaamista käsin.
Vaivaa pehmeä voi tai ruokaöljy sekä loput jauhot taikinaan. Vaivaa taikinaa huolellisesti, kunnes se on kimmoisaa ja irtoaa kulhon reunoista.
Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa liinan alla.
Jaa taikina 10 osaan ja pyörittele paloista pikkupullia. Tee yhteen pullaan sormella reikä ja upota sinne konvehti. Sulje kolo huolellisesti ja pyörittele pulla käsiesi välissä varovasti taas pyöreäksi. Toista tämä niin, että jokainen pulla saa sisälleen yllätyksen.
