Nuudeliwokki kaalin ja rapujen kera

Munanuudelit katkarapujen kera on yleinen aasialainen yhdistelmä, tässä ruoassa ne ovat muidenkin rikkaiden makujen seurassa. Harissa on tulinen mausteseos, jota myydään tuubissa.

Neljälle

  • 350 g munanuudeleita
  • 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä
  • 12 jättikatkarapuja
  • 150 g puna- tai valkokaalia
  • 200 g siitakesieniä
  • 2 tl harissaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • suolaa ja valkopippuria
  • rypsiöljyä wokkaamiseen

Tarjoiluun

  • limettilohkoja

Valmistusohje

1. Valuta ravunpyrstöt. Kuori jättikatkaravut. Suikaloi kaali. Perkaa sienet ja leikkaa tarvittaessa pienemmäksi.

2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne.

3. Wokkaa sienet, kalisuikaleet ja harissaseos. Lisää jättikatkaravut ja wokkaa muutama minuutti. Lisää ravunpyrstöt ja sekoita. Mausta suolalla, pippurilla ja seesamiöljyllä. Tarjoile ohessa limettilohkoja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!