Nopeat juustohampurilaiset
Tämä on nopea ja helppo resepti, kun haluat tehdä itse omat juustohampurilaisesi.
Neljälle
- 800 g naudanjauhelihaa
- 4 hampurilaissämpylää
- 4 viipaletta cheddarjuustoa
- neutraalia öljyä penslaukseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 300 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Muotoile jauheliha neljäksi pihviksi. Penslaa pihvit öljyllä, laita ne kuumaan pannuun ja paista tai grillaa 2 minuuttia molemmin puolin. Käännä pihvit, mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla ja laita päälle juustoviipaleet. Paista vielä 5 minuuttia miedolla lämmöllä niin että juusto sulaa.
2. Halkaise hampurilaissämpylät ja kuumenna ne leikkauspinta ylöspäin uunin ylätasolla niin että pinta paahtuu hieman. Laita pihvit lämpimien sämpylöiden sisään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti