Nopeat juustohampurilaiset
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5668562/landscape16_9/515/290/46aae2a1e90afae3eb3b3c6d98f6f175/ce/897309-2770.jpg)
Tämä on nopea ja helppo resepti, kun haluat tehdä itse omat juustohampurilaisesi.
Neljälle
- 800 g naudanjauhelihaa
- 4 hampurilaissämpylää
- 4 viipaletta cheddarjuustoa
- neutraalia öljyä penslaukseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 300 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Muotoile jauheliha neljäksi pihviksi. Penslaa pihvit öljyllä, laita ne kuumaan pannuun ja paista tai grillaa 2 minuuttia molemmin puolin. Käännä pihvit, mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla ja laita päälle juustoviipaleet. Paista vielä 5 minuuttia miedolla lämmöllä niin että juusto sulaa.
2. Halkaise hampurilaissämpylät ja kuumenna ne leikkauspinta ylöspäin uunin ylätasolla niin että pinta paahtuu hieman. Laita pihvit lämpimien sämpylöiden sisään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka