Nopeat juustohampurilaiset

Tämä on nopea ja helppo resepti, kun haluat tehdä itse omat juustohampurilaisesi.

Neljälle

  • 800 g naudanjauhelihaa
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 4 viipaletta cheddarjuustoa
  • neutraalia öljyä penslaukseen
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 300 asteeseen ja napsauta grillivastus päälle. Muotoile jauheliha neljäksi pihviksi. Penslaa pihvit öljyllä, laita ne kuumaan pannuun ja paista tai grillaa 2 minuuttia molemmin puolin. Käännä pihvit, mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla ja laita päälle juustoviipaleet. Paista vielä 5 minuuttia miedolla lämmöllä niin että juusto sulaa.

2. Halkaise hampurilaissämpylät ja kuumenna ne leikkauspinta ylöspäin uunin ylätasolla niin että pinta paahtuu hieman. Laita pihvit lämpimien sämpylöiden sisään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.