Nopeat herkkuliharullat
Kokeile pekonilla ja parmesaanilla täytettyjä herkkurullia!
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- porsaan ulkofileetä, 8 ohutta viipaletta
- 8 pekonisiivua
- 8 pientä palaa parmesaania
- ½ kasvisliemikuutio
- 2 rkl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
- nokare voita
- 2 rkl Ortalli balsamiviinietikkaa
- hieman vettä
- suolaa ja pippuria maustamiseen
Valmistusohje
Laita jokaisen possuviipaleen päälle siivu pekonia sekä pala parmesaania. Rullaa tiukaksi pötköksi ja paista pannulla voi-öljy seoksessa.
Voit halutessasi kiinnittää rullat hammas- tai cocktailtikulla ennen paistoa varmistaaksesi, että rulla pysyy kiinni. Kun rullat ovat ruskistuneet, lisää muutama ruokalusikallinen vettä sekä puolikas liemikuutio.
Kun liemi on haihtunut hieman, lisää balsamiviinietikka pannuun ja jatka paistamista muutama minuutti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parsan keittäminen – helppo ohje