Mainos
Mainos

Kokeile pekonilla ja parmesaanilla täytettyjä herkkurullia!

4 annosta

  • porsaan ulkofileetä, 8 ohutta viipaletta
  • 8 pekonisiivua
  • 8 pientä palaa parmesaania
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 2 rkl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
  • nokare voita
  • 2 rkl Ortalli balsamiviinietikkaa
  • hieman vettä
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

Laita jokaisen possuviipaleen päälle siivu pekonia sekä pala parmesaania. Rullaa tiukaksi pötköksi ja paista pannulla voi-öljy seoksessa.

Voit halutessasi kiinnittää rullat hammas- tai cocktailtikulla ennen paistoa varmistaaksesi, että rulla pysyy kiinni. Kun rullat ovat ruskistuneet, lisää muutama ruokalusikallinen vettä sekä puolikas liemikuutio.

Kun liemi on haihtunut hieman, lisää balsamiviinietikka pannuun ja jatka paistamista muutama minuutti.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.