Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Nopea vadelmabrulée

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 150 g pakastevadelmia
  • 1 annospurkki vaniljajogurttia
  • 1/2 purkkia raejuustoa
  • 3-4 rkl raakasokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen ja pane grillivastukset kuumenemaan. Jaa jäiset vadelmat neljään uuninkestävään lasiin tai pikkuvuokaan.

2. Sekoita vaniljajogurtti raejuustoon ja kaada seos vadelmien päälle.

3. Sirottele raakasokeri annosten päälle ja laita vuoat uuniin grillivastuksen alle siksi aikaa, että sokeri sulaa. Tarjoile heti.

Jos haluat valmistaa annokset etukäteen, laita ainekset sokeria lukuun ottamatta vuokiin ja ne jääkaappiin. Sirottele sokeri ja grillaa juuri ennen tarjoilua.

Todellinen pikajälkiruoka on tämä mukaeltu paahtovanukas, jonka voi tehdä halutessaan melkein valmiiksi jo etukäteen. Vaikka tekotapa poikkeaa perinteisestä bruléen teosta, maku on hivelevän hyvä.

Lisää aiheesta:

Omenat kanelilla ja sokerillaTuoreet mansikat ranskankerman keraGinoTuoreananasta toscapeitteelläVadelmia kauramuron ja vaniljajogurtin keraGino
Creme bruleeKevytKananmunatonGluteenitonKasvisruokaKeventäjätNopeat ja helpotJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Creme brulee
  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Crème brûlée limettisokeroitujen marjojen kera

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Nopea vadelmabrulée

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Vanilja-lakkabrûlée

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Crème brûlée ja persikoita punaviinissä

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lakkabrûlée