Nopea vadelmabrulée
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5658002/landscape16_9/515/290/69221874f7c8e535c3b4e485dfce1d64/oG/932079-311.jpg)
Todellinen pikajälkiruoka on tämä mukaeltu paahtovanukas, jonka voi tehdä halutessaan melkein valmiiksi jo etukäteen. Vaikka tekotapa poikkeaa perinteisestä bruléen teosta, maku on hivelevän hyvä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 150 g pakastevadelmia
- 1 annospurkki vaniljajogurttia
- 1/2 purkkia raejuustoa
- 3-4 rkl raakasokeria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen ja pane grillivastukset kuumenemaan. Jaa jäiset vadelmat neljään uuninkestävään lasiin tai pikkuvuokaan.
2. Sekoita vaniljajogurtti raejuustoon ja kaada seos vadelmien päälle.
3. Sirottele raakasokeri annosten päälle ja laita vuoat uuniin grillivastuksen alle siksi aikaa, että sokeri sulaa. Tarjoile heti.
Jos haluat valmistaa annokset etukäteen, laita ainekset sokeria lukuun ottamatta vuokiin ja ne jääkaappiin. Sirottele sokeri ja grillaa juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka