Mainos
Mainos

Villiyrteistä valmistuu Marttojen ohjeella herkullinen pestokastike.

1 l nokkosenlehtiä

vettä

1 dl pinjan- tai auringon-

kukansiemeniä

1-2 valkosipulinkynttä

1 dl parmesaaniraastetta

1½ dl öljyä

ripaus suolaa

ripaus valko -tai mustapippuria

Valmistusohje

Kiehauta nokkoset vähässä vedessä. Huuhdo lehdet kylmällä vedellä ja purista vesi pois. Hienonna jäähtyneet lehdet, siemenet ja valkosipuli monitoimikoneessa. Lisää juusto ja öljy pienissä erissä ja sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa esim. keitetyn pastan tai salaatin kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.