Nauravat nakit ja muusi
Julkaistu
Nauravat nakit maistuvat takuulla lasten suussa, joten tämä resepti on ehdoton lastenjuhlissa!
Ainekset
- 500 g nakkeja
- 1 pss pakasteperunasoseainesta (600 g)
- ½ l maitoa
- 50 g voita
- suolaa
- ketsuppia
- kananmunia
- tomaatteja
Valmistusohje
Leikkaa nakkien päihin pienellä veitsellä ristikko ja keitä ne kypsiksi vedessä.
Kuumenna maito ja sulata voi siinä.
Vatkaa perunasoseaines maidon joukkoon, mausta suolalla ja anna muusin vetäytyä vähän aikaa. Tarkista maku.
Paista kananmunat juuri ennen tarjoilua ja leikkaa tomaateista lohkoja vihanneslisäkkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa