Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Naudanpihvi kukkakaalimuusin ja pinaatin kera

Julkaistu 08.04.2013 12:02
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

AINEKSET

  • suihkutettavaa oliiviöljyä
  • 115 g naudan fileetä 2,5 cm paksuna pihvinä
  • mustapippuria myllystä
  • 3,6 dl pilkottua kukkakaalia
  • ½ valkosipulin kynsi
  • 1,2 dl vähäsuolaista kasvislientä
  • 2 teelusikallista parmesaaniraastetta
  • ¼ teelusikallista kuivattua timjamia
  • 4,8 dl pinaattia

Valmistusohje

OHJEET:

1. Suihkuta keskikokoiselle paistinpannulle tai vokkipannulle oliiviöljyä ja kuumenna keskilämmöllä.

2. Mausta liha mustapippurilla. Ruskista ainakin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Nosta sivuun lepäämään.

3. Pane kukkakaali pieneen kattilaan liemen kanssa ja keitä kannen alla 5–7 minuuttia, kunnes kukkakaali tuntuu pehmeältä haarukalla pistettäessä.

4. Nosta kukkakaali monitoimikoneeseen. Säästä liemi. Lisää valkosipuli ja aja kukkakaali tasaiseksi. Lisää lientä, kunnes haluttu koostumus on saavutettu. Sekoita joukkoon parmesaani ja timjami. Seoksen tulisi vastata paksuudeltaan perunamuusia.

5. Kuumenna erillisellä pannulla 2 ruokalusikallista yli jäänyttä lientä keskilämmöllä. Lisää pinaatti, peitä kannella ja keitä keskilämmöllä 1–2 minuuttia, kunnes pinaatti on pehmennyt.

Suurin pudottaja -valmentaja Bob Harper neuvoo illallisten nyrkkisäännöksi: mitä vähemmän hiilihydraatteja, sitä parempi. Illallinen pitäisi syödä vähintään kolme tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tässä illallisessa on runsaasti proteiinia ja kuitua!

6. Asettele pinaatti ja kukkakaalimuusi lautaselle pihvin

kera.

RAVINTOSISÄLTÖ:

341 kilokaloria, 27 g proteiinia, 10 hiilihydraatteja, 21 g rasvaa

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Lisää aiheesta:

Joulun kaalitLihapata monelleLampaankyljykset polentan kanssaPippuripihvi ja höyrytetyt kasviksetTuhti tomaattikeittoKaalia intialaisittain
GrillipihviPippuripihviNaudanlihapihviKananmunatonGluteenitonIsänpäiväPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillipihvi
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillinyytit sinihomejuustolla

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillimestarin maustepihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Timjamimarinoitua etuselkää

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Konjakissa marinoidut grillipihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillipihvi ja vihreät pavut