Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Naudanpaisti juuressoseessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Koko ateria - liha, perunat ja vihannekset - valmistuu samassa padassa. Käytännöllistä ja taloudellista!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 800 g naudanrintaa tai etuselkää
  • 6 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 2 sipulia
  • 700 g kuorittuja perunoita
  • 5 kuorittua porkkanaa
  • 1 rkl voita
  • ½ tl valkopippuria

Valmistusohje

1. Pane liha isoon pataan. Lisää vesi ja anna kiehahtaa. Poista vaahto. Lisää suola ja laakerinlehti. Hauduta lihaa kannen alla noin 2 tuntia.

2. Viipaloi sipuli, porkkanat ja perunat. Lisää pataan ja hauduta vielä noin 30 minuuttia.

3. Nosta liha pois padasta ja leikkaa se viipaleiksi. Pidä viipaleet lämpimänä. Ota talteen pieni määrä keitinlientä. Soseuta vihannekset perunanuijalla.

4. Mausta sose voilla ja pippurilla. Lisää soseeseen keitinlientä, kunnes se on sopivan paksua. Nosta lihaviipaleet soseen joukkoon. Tarjoa liemi kastikkeena eri astiasta.

Lisää aiheesta:

Lammasta paprikakastikkeessaUlkofilee punaviinikastikkeessaLammasta ja juureksiaKeitetty häränrinta juuresten keraNaudanpaisti kermakastikkeessaViinissä keitettyä vasikanpaistia ja juureksia
NaudanpaistiKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanpaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Manzo branzato

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kokonaisena paistettua etuselkää

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaisti juuressoseessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaistia liemessä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Naudanpaistia ja kantarellikastiketta