Nakkikastike
Julkaistu
Valmista maistuva nakkikastike. Lisukkeena voit käyttää pastaa tai keitettyjä perunoita.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 1 pkt (300g) nakkeja
- 1 sipuli
- 1 maustekurkku
- 5 dl lihalientä
- 2 rkl voita/ rypsiöljyä
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl sinappia
- 1 rkl ketsuppia
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja paloittele nakit. Paista ne pannulla ja kaada sivuun.
Kuumenna pannu uudelleen, ruskista jauhot voissa ja lisää paistetut sipulit sekä nakit pannulle. Lisää joukkoon kuutioitu maustekurkku, sinappi, ketsuppi sekä lihaliemi.
Anna hautua 15 min ajan ja tarjoile peruna-porkkanasoseen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti