Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Mustaeväkampela black and white

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tryffeli tekee mustaeväkampelasta kuninkaallista ruokaa.

5-6 hengelle

  • 4 isoa mustaeväkampelaa,
  • nahka poistettuna
  • 5-6 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 pieni sipuli
  • muutama persiljanoksa
  • 5 kokonaista valkopippuria
  • 1,5 rkl vehnäjauhoa
  • 1,5 rkl voita
  • 3 dl kuohukermaa
  • (worcester-kastiketta)
  • pilkottua tryffeliä tai korviketta
  • suolaa

Valmistusohje

1. Keitä kokoon kermaa puoleen määrästään. Siirrä sivuun.

2. Kiehauta kattilassa viini, sipuli, persilja ja pippurit, laita yksi kala kerrallaan liemeen kiehumaan. Keitä sitä hiljaa 5 minuuttia.

3. Nosta kala varovasti kokonaisena liemestä, ja keitä seuraavat kalat samoin yksitellen. Fileoi kelat varovasti esimerkiksi paistinlastalla. Aseta ne vadille.

4. Siivilöi liemi ja keitä kokoon 1,5 desilitraksi. Vaivaa voi ja jauho yhteen ja suurusta seoksella kalaliemi. Lisää kokoonkeitetty kerma, mausta. Kuumenna ja levitä kastike kalafileiden päälle.

5. Koristele tryffelillä.

Lisää aiheesta:

KalakrustaditHienot kalakuorukatKampelaa valkoviinikastikkeessaKampela-lohikierteetRanskalainen juhlakalaMustaeväkampelaa valkoviinikastikkeessa
KampelaaPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kampelaa
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kokonaista punakampelaa ja kermassa keitettyä purjoa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Piikkikampelaa hollandaisen kera

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kampelafileitä simpukoilla ja sahramikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kampelaa appelsiinikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Punakampelakääryleet vihanneskastikkeella