Murekkeella täytetty lampaanrinta

Lampaanrinta on melko ohut eikä niin lihainen, joten se sopii täytettäväksi hyvin maustetulla murekkeella.

Neljälle

  • 1 luuton lampaanrinta
  • 200 g lammas- tai sikajauhelihaa
  • 1 muna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl timjamia
  • 1 tl salviaa
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Mausta liha molemmilta puolilta. Ripottele persiljasilppu päälle. Sekoita murekeainekset ja levitä lihalevylle. Kääri napakasti rullalle, sido paistinlangalla ja pane uunivuokaan. Ripottele vähän salviaa myös käärön päälle. Paista uunin alatasolla 45-60 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja