Murekkeella täytetty lampaanrinta
Julkaistu
Lampaanrinta on melko ohut eikä niin lihainen, joten se sopii täytettäväksi hyvin maustetulla murekkeella.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 luuton lampaanrinta
- 200 g lammas- tai sikajauhelihaa
- 1 muna
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl timjamia
- 1 tl salviaa
- 1 nippu persiljaa silputtuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
2. Mausta liha molemmilta puolilta. Ripottele persiljasilppu päälle. Sekoita murekeainekset ja levitä lihalevylle. Kääri napakasti rullalle, sido paistinlangalla ja pane uunivuokaan. Ripottele vähän salviaa myös käärön päälle. Paista uunin alatasolla 45-60 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka