Munavoi – Katin kikalla teet klassikkolevitteen entistäkin helpommin!
Julkaistu
Tekeekö mieli munavoita, mutta sinkoilevat kananmunat eivät houkuta puuhaan? Kokeile tätä kikkaa. Kuori kananmunat ja lisää joukkoon voi ja ripaus suolaa. Laita kertakäyttöhansikas käteen ja puristele ainekset sekaisin. Kätevää! Ei enää sinkoilevia kananmunia.
- Aktiivinen valmistusaika: 10min
- Kokonaisvalmistusaika: 20min
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 4 kananmunaa
- 50 g voita
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Munavoi valmistetaan näin:
- Laita kananmunat veteen ja anna kiehua kahdeksan minuuttia kiehumispisteestä alkaen.
- Valuta kiehuva vesi pois ja laske päälle kylmää vettä.
- Jäähdytä kananmunat ja kuori ne.
- Laita kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon voi ja ripaus suolaa.
- Puristele ainekset sekaisin kertakäyttökäsine kädessä.
- Laita tarjolle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti