Munakokkelia ja broilerinmaksaa

Pakastettuja broilerinmaksoja on kätevää pitää kotona. Niitä tarvitsee sulatta vain hiukan ennen kypsentämistä.

Neljälle

  • 1 paketti broilerinmaksoja
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl salviaa
  • 8 munaa
  • 4 rkl kahvikermaa
  • 2 rkl voita
  • ½ dl persiljasilppua
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Anna maksojen sulaa puolittain, silppua ne karkeasti ja paista voissa pannulla, kunnes niissä on hieno väri pinnalla, mutta rosa sisus. Mausta suolalla, pippurilla ja salvialla.

2. Vatkaa yhteen munat ja kerma, mausta. sulata voi kasarissa ja kaada munaseos joukkoon ja anna poreilla samalla sekoitellen, kunnes rakenne on kermainen.

3. Nosta maksat vadille ja kaada munakokkeli päälle, koristele persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!