5.3.2014. Kokeile Krista Niiniharjun herkullista munakoisopastaa. Yhdessä annoksessa on 471 kilokaloria. Reseptistä tulee 4 annosta.
- Ruokavalio: Kevyt
Ainekset
- Munakoiso 2 kpl
- Ruokasuola 1 tl
- Punasipuli 50 g
- Valkosipuli 2 kynttä (3 g)
- Paprika punainen 0.5 kpl
- Paprika keltainen 0.5 kpl
- Oliiviöljy 0.5 dl
- Tomaattimurska 400 g
- Sokeri 1.5 tl
- Ruokasuola 1 tl
- Mustapippuri 0.25 tl
- Persilja, tuore 1 rkl
- Basilika, tuore 2 rkl
LISÄKSI
- Täysjyvä pasta 300 g
PINNALLE
- Fetajuusto 80 g
Valmistusohje
Valmistusohje:
Kuutioi munakoisot kulhoon, kääntele suola joukkoon.
Anna itkeä noin 20 minuuttia. Kuivaa kuutiot talouspaperiin.
Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi myös paprikan puolikkaat hienoksi.
Kuullota kaikki kasvikset öljyssä pehmeäksi.
Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 30 minuuttia.
Lisää lopuksi yrtit. Tarkista maku, mausta lisää tarvittaessa.
Keitä sillä aikaa pasta kypsäksi kiehuvassa vedessä.
Murustele fetajuustoa valmiiden pastaannosten pinnalle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa